Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1.Nick w grze : Grabik
2.Wiek : 23
3.Jaka postacią chcesz grac: kierunek Overlord , ostatecznie WC.
4.Czy masz Team Speak 3 i mikrofon : Mam
5.Ile czasu dziennie poświęcasz na grę: Zależy : Przy rannych zmianach +15 , na popołudnie 10-13 bądź 23 +
6.Ile już grasz w L2: Od c3
7.Chcesz kupic/kupiles/as Preordera: Mam 3 miesięczny dostęp.
8.Napisz coś o sobie : Lubię piwo i dobrą zabawę, mam wkurzającą dziewczynę
Załóż konto na forum i napisz tutaj. Skłaniałbym się bardziej na WC bo mamy klan archer i OL będziesz miał problemy z pt.
Zarejestrowałem się, ale nie dostałem nic na e-maila od wczoraj.
W ogóle nie wyświetla mi się, że konto zrobiłeś. Załóż jeszcze jedno teraz.
Zanim zarejestrujesz konto, należy naprawić poniższe błędy:
Na forum jest już zarejestrowany użytkownik z podanym adresem e-mail. Wybierz inny adres e-mail.
Czy to wina waszego forum ?
Przypomnij hasło. U mnie też był z tym problem.
hmmm jesteś 2 osobą z tym problemem. Weź spróbuj sobie wysłać przypomnienie hasła. Albo załóz inne konto.
Przypomnienie hasła także nie działa Już próbowałem - ani główna skrzynka ani spam nic mi nie wysyła
Spróbuję założyć nowe konto.
Wysłałem ci hasło na Twojego E-maila.
Niestety - ani na jedną ani na drugą skrzynkę nic nie przychodzi.
Waszą formą przyjęć jest zrobienie konta , po czym przesłanie adresu ts na prywatną wiadomość, tak ?
Sugerowałbym wysłanie mi bezpośrednio adresu ts na e-maila krzychugrabik@gmail.com
wysłałem Tobie na Twojego E-maila z mojego prywatengo E-maila haslo do Twojego konta tu na forum. Przysyłąm jeszcze raz! E-mail z którego dostaniesz wiadomość to jegomac1@o2.pl lub nawrockil3@wp.pl
Dostałem nareszcie hasło z adresu : piotr nawrocki <nawrockijegojego@gmail.com> , serdecznie dziękuję. Wreszcie przebrnęliśmy przez temat rejestracji.
No to się loguj ;p. I zaraz pogadamy.
Strony: 1